Luang Nam Tha - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Annelies Hendrix - WaarBenJij.nu Luang Nam Tha - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Annelies Hendrix - WaarBenJij.nu

Luang Nam Tha

Door: Echtannelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

09 November 2010 | Laos, Vientiane

Dinsdag 9 november
Inmiddels zit ik in Luang Nam Tha, na een zeer vermoeiende rit van meer dan 8 uur. Prachtig gevarieerd landschap, vaak onaf wegdek, veel hobbels en enorm veel stof.
Luang Nam Tha is een dorpje in de bergen (net beneden 2000 m. In het noord westen van het land. Ik heb nog niks gezien, want het was donker toen we aankwamen. We hebben (samen met 8 andere toeristen) wel vooraf een gigantische woordenwisseling gehad op het busstation... ze probeerden ons te bedonderen waar we bij stonden. We hadden nl met zijn allen een mini bus geregeld. Gaan ze op het laatste moment met de prijs omhoog, wetende dat we geen kant uit kunnen. Vervolgens, het busje was op een plek na vol, wilden ze 2 mensen erbij duwen. Nou jas, als je weet hoeveel ruimte dat je hebt.....daar wil je niemand bij.Vervolgens hadden ze iets met andere toeristen geregeld, maar ook dat liep niet, dus die waren zich ook heel boos aan het maken. En toen zeiden ze dat het busje van ons, met alle bagage inmiddels vastgebonden op het dak, niet ging en we moesten maar de bagage er vanaf halen en op een andere bus doen, met uiteraard die andere toeristen... Wij natuurlijk nee zeggen; 'No way'... kprobeerde iemand onze bagagevan het dak te halen, dus die heb ik bij de broekriem naar beneden getrokken.
Een half uur later vertrokken we eindelijk... wellicht zagen ze in dat we niet zouden verkassen naar een anderebus... Maar goed, nu ben ik hier...

De groetjes... enne..dankjewel voor de reacties....Nog iets speciaals gebeurd in Nederland?
Annelies

• 09 November 2010 - 15:26

René Teensma:

Hoi Annelies,
    Wat is voor jou nog speciaal als ik al dat moois lees waar jij nu rondloopt? Ach, Mulisch is op 83e jarige leeftijd gestorven. Het begint hier steeds frisser te worden. WP en haar OR bestaan nog, en we genieten natuurlijk volop van onze cliënten.
    Maar speciaal...? Nee dus... het kwakkelt. Volgende keer hoop ik met meer bijzonders te komen. Geniet maar lekker verder! Groetjes, René Teensma

• 09 November 2010 - 21:18

Marion:

Hallo Annelies, ik volg je reis, geweldig.Je bent een echte avonturier! En wat een mooie foto's.Nu kom ik zeker op de koffie, kan ik alle foto's zien.
    Nog een hele goede tijd,geniet ze.
    Groetjes je nichtje Marion

• 09 November 2010 - 21:56

Corina:

Hey, lekker daar!!!
    Hier is het inderdaad al lekker aan het kwakkelen zoals René al vertelde. Inderdaad genoeg uren. Je kunt er nog een paar weken aan vast plakken!
    Veel plezier

• 10 November 2010 - 13:42

Josien:

hoi annelies,je ziet het is gelukt,ik zit op je site.Alles goed hier,loop af en toe je huis in om te kijken naar molly en thijs.ik word altijd mauwend begroet. Je foto's zijn erg mooi. geniet nog van je tijd! groetjes josien

• 10 November 2010 - 18:39

Jessica:

Hoie Annelies,

Wat leuk om alles eens een keer te lezen. Amai zeg en het zijn ook super leuke foto's. Stiekem ben ik een beetje jaloers ;)
    Behalve op die buschaufeurs natuurlijk.
    Nu of er iets speciaals is gebeurd in Nederland weet ik niet zo. En in België. L-day was wel plezant maar je hebt eigenlijk niks gemist.
    Nou geniet van Azië!!

Groetjes Jessica

• 11 November 2010 - 14:46

Marjo Sliepenbeek:

Ha die Annelies,

Wat een ervaringen zeg, je zit wat in de bus of op de boot................Allemaal heel mooi zo te horen. Ook de foto's. En hier regent en stormt het............... Zo te lezen heb je het naar je zin en maak je een en ander mee. Je verbazing vind ik mooi zp over gewone alledaagse dingen. Niet iedereen beleeft het op dezelfde manier. Geniet lekker verder.

Groetjes, Marjo